A kínai kultúra, nyelv megismertetése céljából rendszeresen tartunk tanfolyamokat. 

Jelenleg tematikus kínai nyelvi klub működik nálunk, ahol a nyelv gyakorlása mellett a kínai kultúra gazdag kínálatából szemezgetünk. Beszélünk a kínai gasztronómiáról, művészetről, szokásokról. A nyelvi klub munkájában neves szakértők is részt vesznek az ELTE Konfuciusz intézetből.

A nyelvi klubon kívül Zhang Wei kalligráfus mester tartja kalligráfia óráinkat, aki a kínai kalligráfia művészetének Magyarországon élő jeles képviselője. A kalligráfia művészete az írás törvénye, a szépírás. Olyan ma is élő művészeti ágat képvisel, amely szorosan kapcsolódik a hagyományos távol-keleti költészethez és festészethez. Kínában a kalligráfusokat a festőkhöz hasonló megbecsültség övezi és gyakran előfordul, hogy ugyanaz a személy mindkét művészetet gyakorolja. 

A kicsikről se feledkeztünk meg. 2019 februárjától kínai-magyar alkotóklubot is működtetünk, ahol rajz és képzőművészeti kurzust tartunk a 6-18 éves korosztálynak. Célunk, hogy mi is aktívan részt vegyünk a gyerekek vizuális kreativitásának és készségének fejlesztésében.